Konuklu Ortaokulu

Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Saatler: 09:00 17:30
Isınma: KATI YAKIT KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA TÜBİTAK BİLİM FUARI DÜZENLENMİŞTİR. 2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA TÜBİTAK BİLİM FUARI DÜZENLENMİŞTİR.

WEB - https://konukluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ABDÜRREZZAK MAHALLESİ KONUKLU CADDESİ NO 108 KONUKLU KÖYÜ FERİZLİ/SAKARYA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİNE 10 KM OLAN KÖYÜMÜZ 236 HANE VE 985 NÜFUSA SAHİP ÇEVRESİNE HAKİM BİR TEPE ÜZERİNE KURULU KÖYÜMÜZ ESKİ BİR YERLEŞİM YERİDİR.

Ulaşım SAAT BAŞI KOOPERATİF ARABALARIYLA SAĞLANIYOR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK :30 İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:10